Selskap

På hotellet har vi egne selskapslokaler med beliggenhet mot elven. Her kan vi tilby oppdekning og servering til alle anledninger som barnedåp, konfirmasjon, åremålsdager, bryllup og minnestunder. 

Våre selskapslokaler ligger avskjermet fra resten av fellesområdene på hotellet, og det er mulighet for å benytte egen inngang og garderobe om ønskelig. 

Til alle anledninger som skal markeres  - uavhengig av foranledningen, ønsker vi å møte våre gjester for å planlegge alle detaljer. Dette er viktig siden vi alle har våre egne individuelle ønsker.

For oss er det viktig å gjøre oss kjent med gjestene som skal arrangere en markering - for å gi den beste opplevelsen.


Bryllupshotell

Dølen Hotel med sin idylliske beliggenhent med egen strandlinje og en koselig hotellhage vil gi dere den perfekte rammen rundt den store dagen. Når vi har bryllup på huset er hele hotellet reservert for gjester, slektninger og venner. Sammen legger vi en detaljert plan for dagen - og vi strekker oss langt for å gi dere akkurat det drømmebryllupet dere ønsker. Vårt ønske er at Bryllupshotellet skal bli deres for en helg. Her skal dere selv komme og dekorere om dere ønsker, gjestene deres skal få mulighet til å bo sammen og bruke stuene og området gjennom hele helgen som sitt eget. For oss er helgene med bryllup som å få besøk av en stor familie og vi legger vekt på at også dagen før og etter bryllupet skal gi minner for livet. Ta kontakt og fortell oss hva dere drømmer om - så skal vi gjøre vårt for at ønsker blir oppfylt.

Minnestund

I sorgens stund er det viktig at man ikke trenger å tenke på annet enn de nærmeste. Velger dere Dølen Hotel for å samles og minnes den som har gått bort, vil vi sørge for at det blir en verdig og vakker avskjed. I vårt lokale kan vi arrangere minnestund for opptil 50 personer.

Jubilanter

Vi arrangerer ofte klassejubiléum, konfirmantjubiléum og annet. Dette er dager hvor våre gjester har gleden av å møtes igjen - kanskje etter mange år. Gode minner hentes frem, og latteren sitter løst. Vi legger til rette for et treff alt etter deres ønsker, og skreddersyr meny for dagen.

Konfirmasjon

En merkedag i livet - for både konfirmant, foreldre og resten av familien. La oss sørge for det praktiske rundt bevertning av gjestene - så kan dere slappe av og nyte dagen. Ønsker dere å sette et personlig preg på selskapslokalene, er dette noe vi gjerne avtaler i planleggingen.