Nærhet til det meste!

Som hotellgjest hos oss i Evje har du Sør Norges største attraksjoner kun en times kjøring unna. Ta en dagstur med familien til Dyreparken i Kristiansand, sving innom Lindesnes Fyr og ta en titt på verdens flotteste undersjøiske restaurant - Under som er et spektakulært byggverk med et helt fantastisk kjøkken. På vei tilbake til hotellet kan man legge inn en togtur med Setesdalsbanen, museumsjernbane som tar deg med på en autentisk togtur gjennom vakkert kulturlandskap. Like i nærheten finner du Troll Aktiv som tilbyr et stort utvalg aktiviteter for deg som ønsker fart og spenning. Kun en sykkeltur på 7 km unna. Sørg for å legge en god plan på ditt ferieopphold- vi hjelper mer enn gjerne.

Restaurant

I restauranten vår (åpen tirsd-fred 15-20, lørdag 15-22) har vi 24 sitteplasser i en liten og intim del av hotellet. Vi har en variert og smakfull a la carte meny å tilby, med retter som er både tradisjonelle og smakfulle -basert på lokale råvarer. Øyvind brenner for hjemmelaget mat, og legger vekt på at det som blir servert er ferskvare produsert på hotellets eget kjøkken. Det finnes også noen enklere retter på snaddermenyen, bl.a Dølburgeren som selvfølgelig produseres på hotellets eget kjøkken. Her finner du også vår egen Club Sandwich i veganer variant om du ønsker.

Konferanse

Dølen Hotel i Evje er et utmerket sted å legge årsmøter, kurs - konferanse og teambuilding for din bedrift eller organisasjon. Vi har et eget møterom med plass til inntil 50 stk deltagere. Her er det tilgang på lerret og projector. Møterommet ligger mot elven og har direkte utgang til vår terrasse Solsiden. Kanskje ønsker dere pausematen servert ute i solen med utsikt mot vakre Otra? Vi løser det meste. Kontakt oss for skreddersøm på møtepakker.

Bryllupshotell

Dølen Hotel med sin idylliske beliggenhent med egen strandlinje og en koselig hotellhage vil gi dere den perfekte rammen rundt den store dagen. Når vi har bryllup på huset er hele hotellet reservert for gjester, slektninger og venner. Sammen legger vi en detaljert plan for dagen - og vi strekker oss langt for å gi dere akkurat det drømmebryllupet dere ønsker. Vårt ønske er at Bryllupshotellet skal bli deres for en helg. Her skal dere selv komme og dekorere om dere ønsker, gjestene deres skal få mulighet til å bo sammen og bruke stuene og området gjennom hele helgen som sitt eget. For oss er helgene med bryllup som å få besøk av en stor familie og vi legger vekt på at også dagen før og etter bryllupet skal gi minner for livet. Ta kontakt og fortell oss hva dere drømmer om - så skal vi gjøre vårt for at ønsker blir oppfylt.