Velkommen til jul på Dølen Hotel, Evje

Fra 13 november tilbyr vi deilig julemat på vår a la carte meny. Gjennom adventstiden kan du også bestille julelunsj med fatservering og dessert . Våre julelunsjer er flittig besøkt av næringslivet som et hyggelig alternativ til det tradisjonelle julebordet. Vi tar i mot bestillinger alle dager mellom kl 12-15. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer. Vi tilbyr også utlevering av julemat til private og næringsdrivende i nærområdet.

Koronavirus

I forbindelse med tiltak for å redusere smitte av koronaviruset, følger vi spesifikke bransjekrav for hotell og restaurant. Vi oppfordrer våre gjester til å holde avstand, sørge for god håndhygiene - og å avvente med å besøke oss ved sykdomssymptomer som kan indikere smitte av Covid- 19 virus. Åpningstider i restaurant i sommersesong er: mand - torsdag 15-20, fredag og lørdag 15-22 og søndag 13-18. Hotellet er fulltids åpent hele året, men vi tilbyr for øyeblikket ikke frokostbuffet - kun a la carte frokost. Vi takker for all støtte vi får i en vanskelig periode- og beklager ulempene dette medfører

Smitteverntiltak

-Vår frokostbuffèt er igjen åpen i hht nye anbefalinger fra FHI. RENHOLDSRUTINER HOTELL OG RESTURANT: Alle flater, inkludert dørhåndtak, lysbrytere, fjernkontroll og hårføner vaskes nøye. Renholdspersonalet bruker et sett med engangshansker per rom. Renholdspersonalet bruker et sett med kluter per rom.Vi har økt bruk av antibakteriell spray og håndsprit. Vi oppfordrer både ansatte og gjester til å være ekstra nøye med håndhygiene.

Nærhet til det meste

Som hotellgjest hos oss i Evje har du Sør Norges største attraksjoner kun en times kjøring unna. Ta en dagstur med familien til Dyreparken i Kristiansand, sving innom Lindesnes Fyr og ta en titt på verdens flotteste undersjøiske restaurant - Under som er et spektakulært byggverk med et helt fantastisk kjøkken. På vei tilbake til hotellet kan man legge inn en togtur med Setesdalsbanen, museumsjernbane som tar deg med på en autentisk togtur gjennom vakkert kulturlandskap. Like i nærheten finner du Troll Aktiv som tilbyr et stort utvalg aktiviteter for deg som ønsker fart og spenning. Kun en sykkeltur på 7 km unna. Sørg for å legge en god plan på ditt ferieopphold- vi hjelper mer enn gjerne.