Velkommen til sommer i Setesdal!

Hjertelig velkommen til alle våre gjester - både dere som stadig kommer tilbake, og dere som er førstereis. Start din reise i vakre Setesdal hos oss på Dølen Hotel. Vi har mange gode tips til hva du kan oppleve og ta del i både i Evje og Hornnes kommune - og i hele Setesdal. Nydelig natur, spennende kultur, deilig lokale og tradisjonsrike matretter. Hvorfor ikke oppleve det hele fra sykkelsetet via Sykkelrute 3? Eller la oss avtale en eventyrlig dag på TrollAktiv for dere? Velkommen til oss - vi gleder oss til å se deg!

Nærhet til det meste

Som hotellgjest hos oss i Evje har du Sør Norges største attraksjoner kun en times kjøring unna. Ta en dagstur med familien til Dyreparken i Kristiansand, sving innom Lindesnes Fyr og ta en titt på verdens flotteste undersjøiske restaurant - Under som er et spektakulært byggverk med et helt fantastisk kjøkken. På vei tilbake til hotellet kan man legge inn en togtur med Setesdalsbanen, museumsjernbane som tar deg med på en autentisk togtur gjennom vakkert kulturlandskap. Like i nærheten finner du Troll Aktiv som tilbyr et stort utvalg aktiviteter for deg som ønsker fart og spenning. Kun en sykkeltur på 7 km unna. Sørg for å legge en god plan på ditt ferieopphold- vi hjelper mer enn gjerne.

Jazz på Kulturscenen

Dølen Konsertserie er den lokale jazzklubben med tilknytning til hotellet. På vår kulturscene møter du både de store stjernene og de unge lovende med fellesnevneren som er kjærlighet til musikk og særlig jazz. Sjekk ut vår konsertkalender og forsyn deg av det du måtte ønske.