Velkommen til vinter på Dølen Hotel, Evje i Setesdal!

Vi ønsker nye og gamle gjester velkommen til et nytt år hos oss på hotellet. Etter en deilig juleferie er hotellet nå åpent hver dag for overnatting. Vår restaurant har vinterstengt mandag og tirsdag- men på forespørsel fra grupper strekker vi oss gjerne litt ekstra. Evje og områdene rundt sender nå ut pudderalarm til alle ski interesserte. Milevis med oppkjørte løyper på Høgås (ca 20 min i bil) står klare til bruk - og Himmelsyna er et turmål vi varmt anbefaler. Er du sugen på mer adrenalin hjelper vi deg gjerne med booking av tøffe randonee toppturer med dyktige guider fra TrollAktiv. For familiene er det kjekt å vite at hotellet ligger kun 500 meter unna Evje Stadion med skøytebane og Trollbakken Hoppanlegg med akebakke for barna. Velkommen til winter wonderland på Evje proppfullt av turmuligheter og aktiviteter for hele familien, vi sørger for komfortabel overnatting og smakfulle måltider i vår restaurant. Velkommen!

Koronavirus

I forbindelse med tiltak for å redusere smitte av koronaviruset, følger vi spesifikke bransjekrav for hotell og restaurant. Vi oppfordrer våre gjester til å holde avstand, sørge for god håndhygiene - og å avvente med å besøke oss ved sykdomssymptomer som kan indikere smitte av Covid- 19 virus. Åpningstider i restaurant i sommersesong er: mand - torsdag 15-20, fredag og lørdag 15-22 og søndag 13-18. Hotellet er fulltids åpent hele året, men vi tilbyr for øyeblikket ikke frokostbuffet - kun a la carte frokost. Vi takker for all støtte vi får i en vanskelig periode- og beklager ulempene dette medfører

Smitteverntiltak

-Vår frokostbuffèt er igjen åpen i hht nye anbefalinger fra FHI. RENHOLDSRUTINER HOTELL OG RESTURANT: Alle flater, inkludert dørhåndtak, lysbrytere, fjernkontroll og hårføner vaskes nøye. Renholdspersonalet bruker et sett med engangshansker per rom. Renholdspersonalet bruker et sett med kluter per rom.Vi har økt bruk av antibakteriell spray og håndsprit. Vi oppfordrer både ansatte og gjester til å være ekstra nøye med håndhygiene.

Nærhet til det meste

Som hotellgjest hos oss i Evje har du Sør Norges største attraksjoner kun en times kjøring unna. Ta en dagstur med familien til Dyreparken i Kristiansand, sving innom Lindesnes Fyr og ta en titt på verdens flotteste undersjøiske restaurant - Under som er et spektakulært byggverk med et helt fantastisk kjøkken. På vei tilbake til hotellet kan man legge inn en togtur med Setesdalsbanen, museumsjernbane som tar deg med på en autentisk togtur gjennom vakkert kulturlandskap. Like i nærheten finner du Troll Aktiv som tilbyr et stort utvalg aktiviteter for deg som ønsker fart og spenning. Kun en sykkeltur på 7 km unna. Sørg for å legge en god plan på ditt ferieopphold- vi hjelper mer enn gjerne.