Arrangementer

Velkommen til store opplevelser på Dølen Hotel i Evje, Setesdal! Vi våger oss forsiktig frempå og arrangerer våre første live konserter første helgen i juni. Alle smittevernregler blir fulgt - og vi takker på forhånd våre gjester for samarbeid med oss slik at vi kan legge til rette for trygge arenaer. 

Først ute i sommer er Terrassejazz med både workshop for barn, små fortryllende konserter på terrassen i Svartevegen 3 hvor det hele ble gründet - og sist men ikke minst en robust utendørskonsert med Jaga Jazzist. 


22 juli tar vi i mot  Reidar Larsen m/band til en seig og svingende blueskonsert. Også utendørs for tryggest mulig arena. 

Vi gleder oss til  å se dere!!


Julebord med dans og deilige smaker!

Julebord med dans og deilige smaker!

  • 27.11.2021 19:00
Velkommen til godt, gammeldags julebord med deilig mat og nyskurt dansegulv! Følgende lørdager : 27 november, 4 og 11 desember spiller vårt lille husorkester til dans.Vi åpner baren kl 18 og fra kl 19 står julematen klar i vår rause og velsmakende buffèt. Pris pr person 695,- for helaften julebord. Vil du bare innom og kikke på livet så åpner vi dørene kl 22:30 for de av dere som vil innom for en svingom og litt lesk, CC kr 100,- Det er tid for julestemning - velkommen til Julehotellet i Evje