Arrangementer

Velkommen til store opplevelser på Dølen Hotel i Evje, Setesdal! Vi våger oss forsiktig frempå og arrangerer våre første live konserter første helgen i juni. Alle smittevernregler blir fulgt - og vi takker på forhånd våre gjester for samarbeid med oss slik at vi kan legge til rette for trygge arenaer. 

Først ute i sommer er Terrassejazz med både workshop for barn, små fortryllende konserter på terrassen i Svartevegen 3 hvor det hele ble gründet - og sist men ikke minst en robust utendørskonsert med Jaga Jazzist. 


22 juli tar vi i mot  Reidar Larsen m/band til en seig og svingende blueskonsert. Også utendørs for tryggest mulig arena. 

Vi gleder oss til  å se dere!!


Afternoon Tea

Afternoon Tea

  • 11.09.2021 12:00
elkommen til en erkebritisk tradisjon, med røtter helt tilbake til 1840-tallet. Måltidet oppstod da hertuginnen av Bedford følte seg småsulten (peckish) mellom lunsj og middag. Hertuginnen var så fornøyd med måltidet at hun begynte å invitere sine venninner til dette nye, dekadente måltidet. I dag har Afternoon Tea utviklet seg til å bli et festmåltid med fingersmørbrød, scones, søte delikatesser, nytrukket te og gjerne et glass Champagne til. Fra kl 12-15 tilbyr vi bord for Afternoon Tea til de som forhåndsreserverer dettel. Pris kr 285,-/ High Tea med et glass cremant kr 399,- Velkommen!
Dinnershow med Richard Bowers!

Dinnershow med Richard Bowers!

  • 18.09.2021 19:01
Denne kvelden kan du nyte deilig mat og drikke i kombinasjon med musikalsk underholdning av ypperste klasse. Vi ruller ut den røde løperen og ønsker dere velkommen med en boblende forfriskning fra kl 19:00. kl 19:30serveres tre retters middag med tilhørende vinpakke. Vår entertainer for kvelden er fantastiske Richard Bowers som sørger for perfekte harmonier og elegante kicks underveis. Pris kr 995,- inkluderer velkommer, tre retters middag med vinpakke og Dinner Show. Baren åpen til 02:00 Reservere bord på tlf 93403568 eller kom innom oss 🙂 Velkommen til en glamorøs aften!
Lutefisk med Lillebø og Olsen

Lutefisk med Lillebø og Olsen

  • 29.10.2021 19:00
Vi kan lykkelig annonsere at vi siste fredag i oktober får besøk på kjøkkenet av Eirik Lillebø, som sammen med Olsen skal kokkelere frem den aller første lutefisken for årets sesong! Eirik Lillebø er medeier og kokk på de tre restaurantene Gamle Raadhus, Code og Vaaghals i Oslo. Gamle Raadhus er en av Oslos eldste restauranter, og en av de største når det kommer til julebords tradisjon og lutefisk på linje med Statholdergården. Lorry, Stortorvets Gjestgiveri m.fl Code driver han sammen med bl.a Jørn Lie og Christer Rødseth(kjent fra Matsjokket på Nrk, Farmen, samt God morgen Norge) Vaaghals har fått Michelin anbefaling, og ble kåret til Årets Beste Nye restaurant i DN, pluss terningkast 5 og 6 over hele linja. Medeiere er Arne Brimi, Bjørn Dæhlie, Arne Hjeltnes og Vegard Ulvang - også kjent som "gutta på tur". Detaljert info kommer 15 september. Sikre deg plass i god tid - her blir det kamp om stolene! Forhåndsreservasjon kan gjøres på tlf 93403568 eller mail: booking@dolenhotel.no Velkommen!