Om oss

Øyvind Olsen og Else Haugland eier og drifter Setesdals eldste hotell. De er selv å finne stort sett hver dag enten på kjøkkenet eller i restauranten, travelt opptatt med alle gjøremål som finnes på stedet.

Øyvind har 23 års erfaring som kokk og har jobbet både i større institusjoner og  med a la carte kjøkken. Øyvind er kjøkkensjef og har ansvar for utarbeidelse av menyer både til restaurant, selskaper og søndagsbuffet. 

Han brenner for hjemmelaget og smakfull mat, basert på tradisjonelle oppskrifter med sin egen signatur på smaker og anretning.

Else har erfaring fra bank og finans hvor hun har jobbet i 25 år. Fra disse årene har hun jobbet mye med økonomi og markedsføring. Hun er spesielt glad i møte med kundene. Det å yte god service og finne løsninger for å gi gjestene den beste opplevelsen under sitt opphold på hotellet er svært viktig for henne. 

Hun brenner for den personlige oppfølgingen og gode dialogen med hver enkelt gjest som er innom.

Hotellet er en typisk familiebedrift hvor Øyvind og Else har sitt daglige virke, men familiens tre barn bidrar på hvert sitt vis.

Beliggenhet

Dølen Hotel ligger kun 200 m fra Evje sentrum. Her finner du et stort utvalg shoppingmuligheter med flere hyggelige små nisjebutikker. I Evje sentrum er det særlig sommerstid stor aktivitet - og regnes for å være et ettertraktet handelssenter i regionen. Det er lett tilgjengelig da det ligger like ved riksvei 9, og tilbyr gratis parkering for alle gjester. 

Kun 6 mil unna ligger Kristiansand med direkte forbindelse til Danmark via sjøveien. 

Hotellet ligger idyllisk plassert med strandlinje mot elven Otra som renner forbi. Rommene mot elven er stille og fredelige, og spesielt på sommerstid veldig populære. Solsiden terrasse ligger mot elven og her holder sommersolen deg med selskap fra lunsjtid og helt frem til den går ned sent på kvelden.


Hvem er vi