Restaurant

Vi har en variert og smakfull a la carte meny å tilby, med retter som er både tradisjonelle og smakfulle -basert på lokale råvarer.

Øyvind brenner for hjemmelaget mat, og legger vekt på at det som blir servert er ferskvare produsert på hotellets eget kjøkken. 

I ukedager tirsdag - fredag tilbyr vi dagens middag til kr 164,- lørdager har vi egne tilbud til kr 199,-

Se vår facebookside for full oversikt over hva som serveres som dagens gjennom uken, lørdagstilbudet og vår  a la carte meny.

https://www.facebook.com/dolenhotel/

Søndagsbuffet

Vår søndagsbuffét står dekket hver søndag mellom 13:00 - 18:00, i påsken også enkelte av helligdagene.

Fra midten av november er det julemat på buffeten - og vi koser oss med deilige dufter av jul og julestemning over hele hotellet.

Pris på buffet: 

Voksen kr 299,- honnør kr 260, barn 6-12 år kr 159,-

Velkommen til et av Setesdals beste kjøkken!


Frokost

Til frokost serverer vi omelett, egg, bacon, stekte poteter og diverse kald mat. Har du spesielle ønsker for frokosten er det bare å gi oss beskjed, vi strekker oss langt for å legge til rette for en god start på dagen.

Reservasjoner

Ved reservasjon av bord til restaurant, søndagsbuffét eller møtelokaler må du kontakte oss å telefon eller mail. Vi skreddersyr etter dine ønsker og behov.

Mindre selskaper og grupper.

Mange ønsker å treffes over et glass vin og et godt måltid med en uformell ramme. Da er vår lille restaurant perfekt for anledningen, kontakt oss for avtale.