Restaurant

I restauranten vår har vi 24 sitteplasser i en liten og intim del av hotellet. 

Vi har en variert og smakfull a la carte meny å tilby, med retter som er både tradisjonelle og smakfulle -basert på lokale råvarer.

Øyvind brenner for hjemmelaget mat, og legger vekt på at det som blir servert er ferskvare produsert på hotellets eget kjøkken.

Det finnes også noen enklere retter på snaddermenyen, bl.a Dølburgeren basert på saftig viltburger fra Fjellgarden Hovden med tilbehør.

Her finner du også vår egen Club Sandwich i veganer variant om du ønsker.

Søndagsbuffet

Vår søndagsbuffét står dekket hver søndag mellom 13:00 - 18:00, i påsken også enkelte av helligdagene.

Her finner du et bredt utvalg av varmretter, koldbord og et fristende dessertbord. 

På grunn av stadig økende pågang er det lurt å reservere bord dersom dere er fire personer eller flere. Mange familier har samlet seg rundt bordet hos oss på søndagene - og vi har tatt i mot grupper på opptil 20 personer.

Pris på søndagsbuffet: 

Voksen kr 299,- honnør kr 260, barn 6-12 år kr 159,-


Frokost

Til frokost serverer vi omelett, egg, bacon, stekte poteter og diverse kald mat. Har du spesielle ønsker for frokosten er det bare å gi oss beskjed, vi strekker oss langt for å legge til rette for en god start på dagen.

Reservasjoner

Ved reservasjon av bord til restaurant, søndagsbuffét eller møtelokaler må du kontakte oss å telefon eller mail. Vi skreddersyr etter dine ønsker og behov.

Mindre selskaper og grupper.

Mange ønsker å treffes over et glass vin og et godt måltid med en uformell ramme. Da er vår lille restaurant perfekt for anledningen, kontakt oss for avtale.