Restaurant


A la carte restauranten er åpen onsdag - fredag kl 15-20, lørdag kl 15-21 og søndag kl 13-17.

Hotellet er  åpent gjennom hele året med noe begrenset bemanning i resepsjon mandager og tirsdager. 

Dersom du som hotellgjest overnatter over flere netter, gjør vi oppmerksom på at det for øyeblikket ikke er roomservice og daglig rengjøring på rommene. Dette er tiltak for å unngå smittespredning - og å ivareta både gjester og ansatte. Trenger du rene håndklær eller annet ber vi deg ta kontakt med oss i resepsjonen så hjelper vi gjerne

Søndagsmiddag

Vi tilbyr ikke lenger buffèt på søndagene som tidligere, kun i forbindelse med jul og andre høytider. 

Fra januar 2021 kan du besøke oss og velge fra en enkel a la carte meny med ekstra gode tilbud som gjelder kun søndager. Du får også muligheten til å smake på noen av våre klassikere fra menyen.

For å legge til rette for trygg servering med god avstand, oppfordrer vi til å forhåndsreservere plasser. Ring oss på nr 379 33900 for bestilling.

Som gjest hos oss ber vi om å få registrere navn og kontaktinfo slik at vi lett kan følge opp dersom det skulle bli behov for dette ved et eventuelt smitteutbrudd i området.

Registreringen er frivillig - men vi oppfordrer sterkt til å gjøre dette slik at vi alle kan bidra på best mulig måte til å sikre trygge omgivelser for gjester og ansatte.Frokost

Til frokost serverer vi omelett, egg, bacon, stekte poteter og diverse kald mat. Har du spesielle ønsker for frokosten er det bare å gi oss beskjed, vi strekker oss langt for å legge til rette for en god start på dagen.

Reservasjoner

Ved reservasjon av bord til restaurant eller møtelokaler må du kontakte oss på telefon eller mail. Vi skreddersyr etter dine ønsker og behov.

Mindre selskaper og grupper.

Mange ønsker å treffes over et glass vin og et godt måltid med en uformell ramme. Da er vår lille restaurant perfekt for anledningen, kontakt oss for avtale.