Selskap

På hotellet har vi egne selskapslokaler med beliggenhet mot elven. Her kan vi tilby oppdekning og servering til alle anledninger som barnedåp, konfirmasjon, åremålsdager, bryllup og minnestunder. 

Våre selskapslokaler ligger avskjermet fra resten av fellesområdene på hotellet, og det er mulighet for å benytte egen inngang og garderobe om ønskelig. 

Til alle anledninger som skal markeres  - uavhengig av foranledningen, ønsker vi å møte våre gjester for å planlegge alle detaljer. Dette er viktig siden vi alle har våre egne individuelle ønsker.

For oss er det viktig å gjøre oss kjent med gjestene som skal arrangere en markering - for å gi den beste opplevelsen.


Bryllupshotell - fra 1100 pr kuvert

Dølen Hotel med sin idylliske beliggenhet like ved elven Otra med sitt historiske miljø, vil gi dere den perfekte rammen rundt den store dagen. På bryllupsdagen er hele hotellet reservert for gjester, slektninger og venner. Sammen legger vi en detaljert plan for dagen - og vi strekker oss langt for å gi dere akkurat det drømmebryllupet dere ønsker. For oss er helgene med bryllup som å få besøk av en stor familie - og vi legger vekt på at også dagen før og etter bryllupet skal gi minner for livet. Ta kontakt og fortell oss hva dere drømmer om - så skal vi gjøre vårt for at ønsker blir oppfylt.

Minnestund - 325 pr kuvert

I sorgens stund er det viktig at man ikke trenger å tenke på annet enn de nærmeste. Velger dere Dølen Hotel for å samles og minnes den som har gått bort, vil vi sørge for at det blir en verdig og vakker avskjed. I vårt lokale kan vi arrangere minnestund for opptil 50 personer. Vi serverer 3 snitter pr kuvert, kaffe/te, vann, Oppdekning med hvite duker og blomster. Marsipankake til kaffe levert av Geheb Conditori.

Jubilanter -fra 495 pr kuvert

Vi arrangerer ofte klassejubiléum, konfirmantjubiléum og annet. Dette er dager hvor våre gjester har gleden av å møtes igjen - kanskje etter mange år. Gode minner hentes frem, og latteren sitter løst. Vi legger til rette for et treff alt etter deres ønsker, og skreddersyr meny for dagen. Pris inkluderer hovedrett og dessert m/kaffe, samt leie av selskapslokaler

Konfirmasjon - fra 495 pr kuvert

En merkedag i livet - for både konfirmant, foreldre og resten av familien. La oss sørge for det praktiske rundt bevertning av gjestene - så kan dere slappe av og nyte dagen. Ønsker dere å sette et personlig preg på selskapslokalene, er dette noe vi gjerne avtaler i planleggingen. Pris gjelder for koldtbord, oppdekning, blomsterpynt og leie av selskapslokaler.