Om oss

Øyvind Olsen og Else Haugland eier og drifter Setesdals eldste hotell. Else har et helt eget hjerte for Dølen Hotel siden hun første gang gikk inn personalinngangen i 1986

Hun hadde jobb som sommervikar og tilkallingsvikar gjennom året og ble her i 4 år. Siden den gangen har hun vært forelsket i huset og området. Så ble hun forelsket i Olsen som er kokk -og sammen skapte de et hjem med åpne dører og god plass til venner og barnas venner både til gode måltider og overnattinger. Else elsker å skape anledninger med fest, mat og opplevelser – og heldigvis liker Olsen godt å kokkelere. De tre barna hvorav de to eldste er musikanter og minstejenta er et ordensmenneske og organisator av rang -dannet grunnlag for store vennesamlinger og moro i heimen.

Da hotellet kom for salg var Else i jobb som banksjef, barna hadde vokst ut at huset og Olsen var kokk på sjøen. Etter et par år ble Olsen overbevist og i januar 2017 kunne vi endelig overta nøkkelen til det nye “huset” vårt. Siden den gang har vi bare låst døra noen timer på natta – og i julehøytiden.

Fremdeles bor vi i vårt eget hus – men tilbringer stort sett alle døgnets timer på hotellet vårt. Her jobber VI for å skape en atmosfære og en følelse av at våre gjester kommer hjem til oss på besøk. Det er nært og små forhold og stort sett vet vi akkurat hvem som bor på hvilke rom og hva våre stamgjester er avhengige av.