Selskap & Møter

Dølen Hotel er med sin fantastiske beliggenhet ved elven og terrassen Solsiden et perfekt sted for de små og store anledningene; alle livets merkedager så vel som møter og kurs

Her kan du ta med deg inntil 50 pers for møter og kurs med god bevertning og deilig mat i pausene. Alle fasiliteter er på plass for kurs og konferanse av mindre størrelse. Mange grupper av mindre størrelser velger oss til lunsj/lunsj samlinger for å få jobbet sammen over tid og også hygge seg rundt et godt måltid mat med tilhørende drikke etter endt arbeidsdag. Gode relasjoner bygges ofte da.

Våre selskapslokaler egner seg for alle livets merkedager, fra dåpsdager, via konfirmasjon, bryllup og minnestunder. Passende for bryllup og fest med inntil 80 personer. De av våre gjester som velger å legge bryllupet sitt hit bruker som oftest hele hotellet til både fest og overnatting for gjester- og vi sørger for å skape en opplevelse som er så tilnærmet hjemme som det er mulig. Brudeparet “får” hotellet for helgen – og sammen skreddersyr vi festlighetene slik man ønsker. Sommerstid er Solsiden perfekt for slike selskapeligheter – og vi kan også legge til rette for at selve vielsen blir lagt til terrassen.