Solsiden

Solsiden er et yndet sted for både spisegjester og hotellgjester om sommeren med deilig jazz ute på terrassen – her er det mulig å oppleve ren og skjær magi om du «timer» ditt besøk riktig!

Familiens to eldste sønner har tatt sin bachelor utdannelse ved NTNU jazzlinja i Trondheim, og tilbrakte naturlig nok en del timer på Solsiden i denne vakre byen. Da vi bygget terrassen i 2017 og så at den lå badet i sol fra midt på dagen til solnedgang på vår og sommer, kom guttene hjem på inspeksjon og sa nærmest unisont: her har vi jo Solsiden!

Det kan myldre av liv enkelte dager når restauranten er full av gjester – men du kan også få noen helt stille og deilig lune sommerkvelder her ute når du bor på hotellet. I juli mnd bruker vi å ha enkelte kvelder med deilig sommerjazz ute på terrassen – her er det mulig å oppleve ren skjær magi om du timer ditt besøk riktig.

Hver sommer arrangeres «Sommerfesten» på hotellet og da er det fullpakket til dans og morro til sent på kveld så terrassebordene jamrer seg.

Når kvelden senker seg og det blir kjøligere – stikk innom oss og få med deg noen pledd ut, så kan du bli så lenge du vil