Restaurant

Vårt kjøkken er skapt med et brennende ønske om å foredle råvarer på best mulig måte slik at vi kan servere deg "hjemmelaget" mat med vår egen signatur. Restauranten har åpent onsd-fred kl 15-20, lørdag 17-20.

Hos Olsen  på kjøkkenet finnes ingen snarveier og enkle løsninger. Gulrøtter og rødbeter skrelles og tilberedes fra bunnen av, rødløken syltes på kjøkkenet og bearnaise sausen produseres med varsom hånd for det beste resultatet.

Til de store juleselskapene står store gryter og putrer i timevis for å få frem den aller beste kraften og smaken til sausene som skal ut på bord og buffèter.

God mat tar tid å lage – og vi bruker mer enn gjerne tiden for å gi deg den beste smaksopplevelsen.

Yrkesstoltehet står sterkt hos Olsen – og det er en fryd å servere rettene som kommer over disken og høre anerkjennende summing rundt bordene.

Sommeren er over for i år,og kjøkkenet stenger ned mandager og tirsdager. Dermed får Olsen en pust i bakken-og tid til å gruble på nye spennende smaker til høstens menyer.

 

Besøk oss så skal du få kjenne.

Søndagsbuffèt

Hos oss får du hver søndag mulighet til å forsyne deg alt du orker fra vår innholdsrike buffèt. Alt vi serverer er produsert på hotellkjøkkenet – og Olsen  legger virkelig sitt hode i bløt for å friste dere på best mulig måte. Vi serverer fiskeretter, kjøttretter, snaddermat, koldtbord, spekemat og ikke minst et variert utvalg av desserter og kaker.

Åpent 13 – 17, vi anbefaler å reservere bord.

Vårt kjøkken: signaturretter og snaddermat, settemenyer med vinpakker på forespørsel

Reservér bord

A LA CARTE

onsdag -fredag 15-20

lørdag 17-20

SUNDAY BRUNCH

søndager kl 13-17