Opplevelser

Nærområdet og Setesdal inviterer til et hav av opplevelser for alle. Hos Troll Aktiv er det høy aktivitet med rafting, go-kart og elgsafari og ved Dølen Hotel foregår det mye spennende gjennom hele året

Her kan du også rusle til nærmeste badestrand, du kan sykle og oppleve fiskeørna som mater ungene sine, eller du kan ta livet helt med ro og dra på shopping i sentrum like ved.

En fin ramme rundt opplevelsene er oppholdet på Dølen. Vi streber etter å gi deg en unik opplevelse den tiden du er på vårt hotell, og vi legger stor vekt på å skape en varm og hyggelig atmosfære. Senk skuldrene og la oss ordne eventuelle praktiske ting, servere deg god mat og drikke – og kanskje spør oss om tips til spennende aktiviteter.

Kanskje vil du bli med å tenne de 8000 julelysene i november og oppleve det sprakende fyrverkeriet som markerer åpningen av Barnas Julebord?  Eller vil du nyte atmosfæren på en av våre intime jazzkonserter, smake på lutefisken eller kose deg med afternoon tea? Sjekk vår arrangements kalender og legg en plan- vi hjelper gjerne.